Clipe de GROAZĂ în Franţa: alertă cu bombă la metroul din Paris

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaBombă.
Bombă. - Sputnik Moldova
Abonare
Starea de alertă a fost activată în Paris din cauza descoperirii unui pachet ce conţine material explozibil într-un metrou, cu câteva ore înainte de începerea meciului de fotbal Franţa – România.

BUCUREȘTI, 10 iunie – Sputnik. Un grup de suporteri români care se îndrepta spre centrul Parisului a fost evacuat din cauza alertei.

Panica s-a declanşat în Paris cu numai câteva ore înainte de începerea meciului de debut Franţa – România din cadrul Campionatului European de Fotbal. Alerta cu bombă a fost emisă vineri la metroul Châtelet, relatează B1 TV.

Oamenii au fost sfătuiți să iasă din staţiile de metrou. Alex Nicodim, unul din suporterii naţionalei României de fotbal, a declarat pentru Ştirile B1 TV că se afla la staţia Strassbourg – Sain-Denis când s-a oprit metroul.  

”Mă aflam în metroul care ducea către centrul orașului, către Notre Dame, la stația Strasbourg — Saint-Denis s-a oprit metroul și la difuzoare am fost anunțati că la stația Châtelet a fost găsit un obiect suspect și că trebuie să coborâm. Am coborât și au ieșit toți oamenii la suprafață.  Nu am văzut absolut niciun ofițer de politie la stația la care am coborât noi”, a spus suporterul.

Parisul este în acest moment traversat de numeroase patrule înarmate care trec printre turişti.

Fluxul de știri
0