Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Valeriu Ghilețchi, despre problema drepturilor copilului în UE (Video)

© Sputnik / Vladimir PolușatovValeriu Ghilețchi în studioul Sputnik Moldova
Valeriu Ghilețchi în studioul Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
În interviul realizat de Ghenadie Vaculosvchi, Valeriu Ghilețchi vorbește despre cazul familiei Bodnariu și scoate în evidență o serie de aspecte de importanță fundamentală la care este cazul să vegheze societatea din Republica Moldova, pentru a evita un eventual derapaj neprielnic familiei tradiționale, care este baza unei societăți sănătoase.

CHIȘINĂU, 9 iun – Sputnik. Soții Bodnariu, care la sfârșitul anului 2015 au fost despărțiți în mod forțat de cei cinci copii ai lor de către autoritățile norvegiene, pe motiv că ar fi exagerat cu educarea în spirit creștin a acestora, se pot bucura iarăși de faptul că sunt împreună.

Asta se datorează inclusiv faptului că mai mulți politicieni români, dar și deputatul moldovean Valeriu Ghilețchi, au făcut eforturi pentru a sensibiliza instituțiile internaționale în legătură cu abuzul comis față de familia respectivă.

Dat fiind faptul că Valeriu Ghilețchi este unul dintre cei care au luptat la Consiliul Europei pentru reîntregirea familiei Bodnariu, Sputnik Moldova i-a solicitat un interviu, pe care dumnealui a avut amabilitatea să ni-l acorde.

Fluxul de știri
0