ALERTĂ cu BOMBĂ la clădirea de birouri Floreasca 1 din nordul Capitalei

Andrzej Duda: Pro-EU Politics Is A Dud
Abonare
Clădirea de birouri cu 26 de etaje a fost evacuată, joi după-amiază, în urma unei alerte cu bombă. În acest moment Poliția are un suspect, sute de oameni fiind evacuați din clădire.

BUCUREŞTI, 9 iunie — Sputnik. Suspectul care ar fi pus pachetul explozibil în clădire este în acest moment la audieri.

Este vorba despre clădirea Floreasca 1 din cartierul Floreasca. Potrivit unor surse oficiale, la ora 13.55 o persoană a sunat la 112 şi a anunţat plasarea unui dispozitiv într-o clădire de pe raza Sectorului 2, informează România Liberă.

Poliţia are deja un suspect şi a fost dus la audieri, dar nu se ştie sigur dacă persoana respectivă este cea care a sunat la 112.

"Toate persoanele aflate in birouri sunt evacuate. Traficul a fost deviat pentru un potențial pericol. Dacă va fi vorba despre o alertă falsă, cel care a sunat la 112 va fi sancționat conform legii", transmite purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipaje ale poliției și ISU. Clădirea a fost inaugurată recent şi doar 14 din cele 26 de etaje erau ocupate.

Sute de oameni au fost evacuaţi din clădire pentru verificările Serviciului Pirotehnic în fiecare colț al fiecărui birou.

Fluxul de știri
0