Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

08.06, ora 16.30: eveniment de lansare a asociației ”Orașele Moldovei”

© Sputnik / Мирослав РотарьДодон Усатый телемост
Додон Усатый телемост - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri, la ora 16.30, la centrul de presă al Agenției Internaționale de presă și radio Sputnik va avea loc conferința de presă de lansare oficială a asociației obștești ”Orașele Moldovei”.

La eveniment vor participa primarii mai multor centre raionale, printre care primarul oraşului Hâncești, Alexandru Botnari, care este și președintele consiliului asociației.

Asociația obștească ”Orașele Moldovei” a fost înființată la inițiativa a 10 aleși locali, care sunt primari ai centrelor raionale. Aceasta a fost înregistrată deja la Ministerul Justiției.

Fondatorii asociației sunt primarii orașelor Orhei, Anenii Noi, Leova, Rezina, Hâncești, Criuleni, Căușeni, Strășeni, Sângerei și Ștefan Vodă.

Președinte al asociației obștești „Orașele Moldovei” a fost ales primarul din Strășeni, Valentina Casian. Președintele Consiliului asociației este primarul de Hâncești, Alexandru Botnari, iar în funcția de Director executiv a fost ales primarul de la Orhei, Ilan Șor.

Sunt invitați reprezentanții mass-media.

Acreditarea:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Tel.: 079900003

Conferința va avea loc la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova.

Adresa: bvd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0