Turcia sub asediu: atentat terorist în centrul Istanbulului (VIDEO)

© REUTERS / Osman OrsalFire engines stand beside a Turkish police bus which was targeted in a bomb attack in a central Istanbul district, Turkey, June 7, 2016.
Fire engines stand beside a Turkish police bus which was targeted in a bomb attack in a central Istanbul district, Turkey, June 7, 2016. - Sputnik Moldova
Abonare
Un autobuz al poliției a fost vizat de un atac cu bombă comis marţi dimineaţa într-un district din centrul Istanbulului, în zona turistică, relatează agenţia de presă Reuters.

BUCUREŞTI, 7 iunie — Sputnik. Turcia se află sub asediu în urma unei explozii în districtul central Vezneciler.

Marţi dimineaţa a explodat o maşină capcană lângă o stație de autobus din Istanbul. Sunt doi morți și cel puțin 8 răniți. Locul atentatului terorist este aproape de Universitatea din Istanbul, în centrul istoric al orașului. Autoritățile spun că atentatul viza un autobuz al poliției.

Ambulanţe au ajuns la faţa locului. Explozia a avut loc în districtul central Vezneciler al Istanbulului, la oră de vârf. Atacul nu a fost încă revendicat.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a putut da detalii despre atacatori. În Turcia au loc în ultimul timp mai multe atacuri teroriste planificate de obicei de Statul Islamic sau de kurzi.

Știrea se actualizează…

Fluxul de știri
0