Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Câte voturi oferă 92 de moldoveni pe metru pătrat

© Sputnik / Мирослав РотарьКабины для голосования
Кабины для голосования - Sputnik Moldova
Abonare
Populația comunei Moşna a crescut de patru ori în ultimii doi ani, ajungând la 8.000 de locuitori. Jumătate dintre ei locuiesc în apartamentul de 40 de metri pătraţi al unui poliţist.

CHIȘINĂU, 6 iun — Sputnik. În două secţii de votare din comuna Moşna, judeţul Iaşi, nu s-a prezentat nicun alegător. Aici ar fi trebuit să-şi exprime opţiunea cei peste 3700 de cetățeni moldoveni, cu cetățenie română, care au domiciliul în singurul bloc din localitate, în apartamentul unui polițist, scrie digi24.ro.

„Până la ora 17.00, nici un om nu a trecut pragul celor două secţii de votare. Asta, deşi pe liste se află 1800, respectiv 1902 persoane, toate la aceeaşi adresă: un apartament din singurul bloc din localitate", menționează sursa citată.

Cătălin Predoiu - Sputnik Moldova
Victimele scrutinului: Predoiu a plecat din fruntea PNL Bucureşti

„Noi suntem dispuşi, uitaţi stăm cu totul pregătit, ştampile la dispoziţie cu tot felul de… cu buletinele, cu ştampilele", a declarat pentru digi24.ro Rodica Diaconu, preşedintele secţiei de votare 540.

La rândul său, Sinoreta Ciubotaru, preşedintele secţiei de votare 539 a spus „Cred că sunt ieşiţi în Uniunea Europeană pentru că pentru asta au venit practic, un pas spre Uniunea Europeană. Ce să facem? Ne facem datoria, stăm aici până la ora 21.00 când se închide secţia de votare, după aceea anulăm totul".

Populația comunei Moşna a crescut de patru ori în ultimii doi ani, ajungând la 8.000 de locuitori. Jumătate dintre ei locuiesc în apartamentul de 40 de metri pătraţi al unui poliţist.

Fluxul de știri
0