Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă la Comrat. Împuşcat în cap după ce a jucat cărţi

© gagauzinfo.mdVictor Vasilioglo atacat în Comrat, împușcături
Victor Vasilioglo atacat în Comrat, împușcături - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc în jurul orei 14:00, în preajma unui local din oraşul Comrat. Victima a fost împuşcată dintr-o armă de vânătoare.

CHIŞINĂU, 6 iun — Sputnik. Inspectoratul de Poliţie din Comrat a fost sesizat în privinţa faptului că un bărbat a fost rănit prin împușcătură dintr-o armă necunoscută, în apropierea unui local.

„Veniți la fața locului polițiștii au depistat un bărbat de 37 de ani din Comrat cu plagă împușcată în regiunea abdomenului și capului. De asemenea la locul săvârșirii infracțiunii, oamenii legii au depistat o armă de vânătoare de model IJ, cal.12 mm, 2 tuburi de cartuș și un telefon mobil", precizează IGP într-un comunicat.

pistol - Sputnik Moldova
Fiul unui deputat şi-a împuşcat mortal fratele

Portalul gagauzinfo.md precizează că este vorba de consilierul consiliului orășenesc Comrat Victor Vasilioglo.

Potrivit informaţiilor de care dispune sursa, acesta a avut o altercaţie verbală cu Nicolai Ibrişim, care i-ar fi datorat o sumă importantă de bani pe care i-a pierdut-o lui Vasilioglo la jocul de cărţi.

În timpul altercaţiei, Ibrişim a tras câteva focuri dintr-o armă de vânătoare în direcţia lui Victor Vasilioglo, rănindu-l pe acesta în cap şi în abdomen.

Victima a fost transportată la spital, fiind operată de urgenţă.

Nicolai Ibrişim a fugit de la locul incidentului. Poliția întreprinde măsuri pentru prinderea acestuia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor.

Fluxul de știri
0