Incendiu devastator în Jilava. Un pompier a murit

Abonare
În urma incendiului izbucnit luni dimineață în Jilava, un pompier în vârstă de 34 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce acționa pentru stingerea focului.

BUCUREŞTI, 6 iunie — Sputnik. Incendiul devastator a curpins o suprafață de 2.000 mp, potrivit oficialilor ISU București.

Explozie București - Sputnik Moldova
Explozie la București. Celulă de criză la Ministerul Sănătății

Fabrica de încălțăminte din Jilava a fost cuprinsă de flăcări luni dimineată, transmite Agerpres. Potrivit ISU Bucureşti, focul a afectat depozitul fabricii și spaţiul de producţie. Pentru stingerea incendiului au fost trimise 13 autospeciale, 4 autoscări, o maşină de descarcerare şi două ambulanţe.

Pompierul în vârstă de 34 de ani a fost prins sub dărâmături după ce un perete de beton al clădirii s-a prăbușit, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. Trupul neînsufleţit al pompierului nu a fost încă scos din mijlocul flăcărilor.

"Nici în acest moment nu poate fi extras de acolo. Erau în echipă de cel puțin patru, aveau două linii de furtun. A fost și șansă și ghinion în același timp — pentru ceilalți că au supraviețuit și pentru el că a decedat", a declarat Daniel Vasile.

Fluxul de știri
0