Ce a răspuns Nicușor Dan la întrebarea PRU „Susțineți familia creștină?"

© http://giurgiuveanul.ro/Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul USB pentru primăria Capitalei române, Nicuşor Dan, a fost pus în dificultate joi seară la Realitatea TV când a fost întrebat despre finanțările venite din partea lui George Soros şi despre legăturile lui cu Remus Cernea.

BUCUREŞTI, 3 iunie — Sputnik. Joi a fost ziua decisivă pentru candidatul USB în cursa pentru funcția de edil al Bucureştilor.

Nicușor Dan, candidat din partea USB pentru primăria Capitalei române, şi Bogdan Diaconu au fost joi seara în studioul Realitatea TV. În cursul dezbaterii, Bogdan Diaconu l-a pus în dificultate pe Nicuşor Dan cu o întrebare decisivă, informează stiripesurse.ro.

"Susțineți familia creștină?", l-a întrebat candidatul PRU în cursa pentru primăria Capitalei.

Moment în care Nicuşor Dan s-a bâlbâit vizibil. Bogdan Diaconu a pus această întrebare, referindu-se la finanțările primite de USB din partea lui George Soros și la susținerea lui Remus Cernea pentru candidatura lui Nicuşor Dan.

Deși Bogdan Diaconu a repetat întrebarea de mai multe ori pe parcursul emisiunii, candidatul USB nu a dat un răspuns simplu şi clar, ci a spus că Primarul Bucureștilor nu trebuie să se pronunțe pe această temă despre care bucureștenii au păreri diverse.

Întrebarea referitoare la familie este legitimă, având în vedere cele 3 milioane de semnături împotriva căsătoriilor gay. Diaconu l-a acuzat pe Nicușor Dan de „șantaj" la adresa celor împotriva cărora depunea plângeri în instanțe.

Fluxul de știri
0