Ședința de azi privind „Carte Verde" pentru Moldova. Vezi aici decizia

© Sputnik / Miroslav RotariCarte verde
Carte verde - Sputnik Moldova
Abonare
La Adunarea Generală a membrilor Consiliului Birourilor „Carte Verde" de la Bruxelles, care s-a desfășurat astăzi, 2 iunie, în or. Tallinn, Estonia, s-a discutat despre păstrarea Republicii Moldova în Sistemul „Carte Verde".

CHIȘINĂU, 2 iun — Sputnik. Adunarea Generală a membrilor Consiliului Birourilor „Carte Verde" de la Bruxelles, care s-a desfășurat astăzi, 2 iunie 2016, în or. Tallinn, Estonia a decis revocarea deciziei de suspendare a BNAA din Sistemul „Carte Verde".

"Astfel, Republicii Moldova i se păstrează calitatea de membru monitorizat al Sistemului Internațional „Carte Verde" cu condiția executării iminente a măsurilor ce vor redresa stabilitatea și siguranța financiară a BNAA cu implicarea autorităților Republicii Moldova", transmite Biroul Național de Asigurare a Autovehiculelor din RM.

Se mai precizează că a fost acordat un credit de încredere Biroului din Moldova, facilitând astfel transportul transfrontalier a cetățenilor Republicii Moldova care nu vor mai avea restricții de procurare a asigurărilor „Carte Verde" pentru a călători în străinătate.

Fluxul de știri
0