Hi-tech pentru trupele speciale

© Sputnik / Виктор ТолочкоВыставка специализированной техники и оптики
Выставка специализированной техники и оптики - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai noi modele de armament și echipament le-au fost prezentate conducătorilor subdiviziunilor antitero și organelor de securitate din țările-membre CSI, în cadrul unei expoziții care are loc în Belarus.

CHIȘINĂU, 2 iun — Sputnik. Producătorii locali și ruși de tehnică militară specială şi optică şi-au demonstrat ultimele realizări în cadrul expoziției care a fost inaugurată în Novolucoml (Belarus).

Centrul de Pregătirea Specială unde sunt pregătiți luptătorii tuturor subdiviziunilor speciale ale departamentelor de forță belaruse, a prezentat noile echipamente moderne pentru armată. Atrag atenția în special noile modele de rucsacuri pentru trupele antitero. Acestea au fost elaborate astfel, încât dispun de un sistem de reducere a masei.

"Este un mit că toată povara la purtarea rucsacului se repartizează pe umeri. După câteva manipulări cu centurile de carcasă povara se deplasează pe osul iliac", a explicat șeful departamentului de instruire, Vladimir Evdokimov.

militar - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Americanii îi învaţă pe moldoveni cum să tragă cu arma

El a mai subliniat că în rucsacurile pentru trupele speciale există toate cele necesare pentru a supraviețui în cele mai complicate condiții, inclusiv în cazul unor geruri aspre.

La expoziție au fost prezentate și diverse tipuri de arme care sunt utilizate în cadrul instruirii cursanților de la trupelor speciale. Între acestea este și un automat Kalașnikov modernizat, cu țintă dreaptă, produsă în SUA, cu patul armei rabatabil, produs în Israel și cu magazie dublă pentru cartuşe.

Centrul de Tehnică Specială al FSB-ului din Rusia a adus la expoziție un revolver silenţios fără amortizor, un complex de lansatoare re de 9 mm de mare precizie.

O relatare mai detaliată despre toate modelele prezentate la expoziție găsiţi în materialul colegilor noștri de la Sputnik Belarus.

Fluxul de știri
0