Viitorul prim-ministru al României

© Sputnik / Ilie CatrinoiuClădirea Guvernului
Clădirea Guvernului - Sputnik Moldova
Abonare
Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, lansează o nouă ipoteză privind persoana care va ocupa funcția de prim-ministru după alegerile parlamentare din noiembrie.

BUCUREŞTI, 1 iunie — Sputnik. Binecunoscutul jurnalist român Rareș Bogdan a anunțat numele lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru, cu o lună și jumătate înainte de căderea Guvernului Ponta.

Astăzi, Rareș Bogdan susține că George Maior este varianta luată în calcul de PSD pentru propunerea de prim-ministru după alegerile parlamentare din toamna acestui an, relatează stiripesurse.ro.

PSD ar urma în perioada următoare să îl numească pe Vasile Dâncu președinte, Liviu Dragnea ar trece pe postul de președinte executiv și George Maior ar fi propus prim-ministru.

„PNL are, culmea, o problemă mai mare decât PSD, care este condus de doi corupți, Ponta și Dragnea. PSD are șanse mai mari pentru că are în așteptare doi lideri complet noi: Vasile Dâncu, care nu are nicio legătură cu zona de dosariadă, de penali și mai este George Maior. PSD s-ar putea baza pe o formulă cu Vasile Dâncu lider, dublat de Liviu Dragnea ca președinte executiv și George Maior în calitatea de prim-ministru", a spus Rareş Bogdan.

Jurnalistul consideră că PNL nu are un lider care să tragă partidul după el. Totodată, el crede că PNL ar fi dat lovitura dacă l-ar fi cooptat pe Dacian Cioloş în partid, dar acum este prea târziu pentru acest lucru. În schimb, Dan Motreanu sau Cristian Buşoi ar fi persoanele potrivite să preia vechiul partid al Brătienilor.

Fluxul de știri
0