Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Şapte elevi de la un liceu din Bălţi, luaţi de ambulanţă chiar de la careu

© Sputnik / Evghenii PanasencoСкорая помощь блюр, без номеров
Скорая помощь блюр, без номеров - Sputnik Moldova
Abonare
Şapte elevi din Bălţi au fost spitalizaţi după ce li s-a făcut rău chiar în timpul careului de la sfârşitul anului de studii.

CHIŞINĂU, 31 mai – Sputnik. Şapte elevi de la școala numărul 9 din orașul Bălți au fost spitalizaţi în această dimineaţă. Copii au fost luaţi de maşina ambulanţei chiar de la careul de sfârşit de an.

Контейнер с радиоактивными веществами. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost stabilită cauza intoxicaţiei elevilor din Ialoveni

Profesorii au solicitat ajutorul Serviciului 901 după ce șapte copii au acuzat stări de rău. Imediat, în teren au intervenit echipe SMURD și de chimiști din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor celor șapte minori, cu vârste de la 9 până la 13 ani, trei dintre care au fost transportați la spital.

Nici în interiorul școlii, nici în curte, echipa de chimiști nu a găsit vreo sursă de intoxicare. Medicii urmează să stabilească în condiții de laborator cauza stării elevilor.

La fața locului, pe lângă angajații Serviciului Situații Excepționale, au mai intervenit și echipaje de poliție, dar și cele de la Serviciul 903.

La acest careu au participat 140 de elevi, iar alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie investigate de către organele de drept.

Fluxul de știri
0