Ipoteza lui Savu, fost ofiţer SRI: moartea lui Dan Condrea a fost regizată

© cancan.roDan Condrea
Dan Condrea - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre cele mai şocante teorii despre decesul şefului Hexi Pharma este că el nu ar fi murit, ci moartea a fost regizată.

CHIŞINĂU, 29 mai — Sputnik. Senatorul român Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a lansat o ipoteză halucinantă cu referire la accidentul cu implicarea patronului Hexi Pharma, transmite B1TV.

Potrivit lui Savu, Dan Condrea nu ar fi murit în acel accident mediatizet pe larg, ci moartea sa ar fi fost regizată.

"Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. Nu a fost un accident, nu a fost o sinucidere. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate", a explicat fostul ofiţer SRI.

Daniel Savu susţine că mai există imagini surprinse şi de alte camere de supraveghere, de la o fabrică aflată în apropierea locului tragediei.

O altă ipoteză în confirmarea regizării accidentului a fost emisă de Luis Lăzăruş, care pune la îndoială o deteriorare atât de puternică a maşinii în urma accidentului.

"O mașină atât de distrusă, de descentrată, de terminată, de copertată, cu motorul sărit în Cosmos, facută varză în partea din față și pe o parte și cu doi copaci afumați în fața acelui copac de care se presupune că s-a lovit, mie mi se pare mai curând detonată. Pur și simplu detonată", a explicat Luis Lazarus.

Un alt semn de îndoială îl trezeşte graba cu care autorităţile au curăţat locul accidentului.

Fluxul de știri
0