Dorin Chirtoacă şi soţia sa au jucat la nunta finilor (FOTO)

© www.protv.mdDorin Chirtoacă cu soţia şi finii
Dorin Chirtoacă cu soţia şi finii - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi soţia sa, jurnalista Anişoara Loghin, au stat din nou în capul mesei, de această dată în calitate de naşi.

CHIŞINĂU, 29 mai — Sputnik. După ce acum câteva zile tinerii căsătoriţi Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin au participat în calitate de naşi la cununia finilor lor, jurnalista Tatiana Calişciuc, şi soţul ei Augustin Nastas, sâmbătă seara au jucat la nunta mirilor.

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin își cunună astăzi finii (FOTO)

Acelaşi Jiguli sovietic al primarului de Chişinău, utilizat acum o săptămână de Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin în loc de trăsură, le-a servit şi finilor acestora.

Jurnalista Tatiana Calișciuc a declarat anterior că ideea de a-i invita pe Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin să le fie nași le-a venit ei și iubitului acesteia imediat ce au aflat de nunta lor.

„Am mers la ei acasă, tradițional, cu colaci și i-am rugat să ne cunune, iar ei au acceptat", a spus ea, citată de ProTV.

© www.protv.mdTatiana Calişciuc
Tatiana Calişciuc - Sputnik Moldova
Tatiana Calişciuc

Pentru petrecerea de sâmbătă seară mireasa a optat pentru o rochie de prinţesă, iar mirele a purtat un costum. Nici naşii nu au fost mai prejos. Anişoara Loghin a purtat o rochie elegantă de culoare turcoaz, iar primarul a optat pentru costumul sau de mire, scrie ProTV.

© www.protv.mdDorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
© www.protv.mdAnişoara Loghin
Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Anişoara Loghin

 

Fluxul de știri
0