Chișinău: tulpini în loc de stâlpi și poteci în loc de drumuri...

© www.facebook.com/mhodorogeaCablu electric pe tulpină de copac
Cablu electric pe tulpină de copac - Sputnik Moldova
Abonare
„Schimbarea până la capăt” nu a ajuns și în Chișinău. Potrivit internauților, multe promisiuni au fost făcute în campania electorală, dar foarte puține au fost îndeplinite.

CHIȘINĂU, 27 mai — Sputnik. Tot mai multă lume din municipiul Chișinău este nemulțumită de lipsa de reforme și inacțiunea primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, care s-ar face vinovat de dezmățul din capitala Republicii Moldova. 

© www.facebook.com/mhodorogeaCablu electric pe tulpină de copac
Cablu electric pe tulpină de copac - Sputnik Moldova
Cablu electric pe tulpină de copac

Potrivit internauților, multe promisiuni au fost făcute în campania electorală, dar foarte puține au fost îndeplinite. Mai mult, starea de fapt a lucrurilor din capitala Republicii Moldova și din suburbii este absolut nesatisfăcătoare.

Astfel, într-o postare pe Facebook, un locuitor al satului Ghidighici, suburbie a municipiului Chișinău, evidențiază pilonii pentru cablurile de energie electrică, care nu sunt din beton, cum se obișnuiește, ci tulpini de copaci „Secolul 21(!), anul 2016, RM, s. Ghidighici Ghidighici, mun. Chișinău. Piloni (tulpine de copaci) pentru cablul de energie electrică. La noi schimbarea până la capăt a și venit…:) Iar la voi?”

 

Același internaut se arată nemulțumit de starea drumurilor de la intrarea în localitate.

© www.facebook.com/mhodorogeaDrum la intrarea în Ghidighici
Drum la intrarea în Ghidighici - Sputnik Moldova
Drum la intrarea în Ghidighici

„Așa arată drumul de acces spre s. Ghidighici Ghidighici, mun. Chișinău. Dorin Chirtoacă nu are nici o vină… Tancurile rusești care circulă zilnic pe acest drum sunt de vină;)
P.S.: Ca să nu uit, în această localitate Dorinel a fost votat cu peste 80%, pentru 3 mandate consecutiv. Plac oamenilor potecile:)”, a mai scris Mihai Hodorogea pe Facebook.

Fluxul de știri
0