Imagini VIDEO publicate de CNA: viceprimarul Chișinăului Coteț negociază mita

© Sputnik / Мирослав РотарьAlertă cu bombă la Primaria Chișinău
Alertă cu bombă la Primaria Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Din imaginile video surprinse de o cameră ascunsă în cabinetul lui Vlad Coteț, se vede cum acesta discută cu doi vizitatori, care îi solicită ajutorul în privinţa unor documente. Demnitarul a fost reținut acum trei zile alături de alți colegi ai săi din primăria capitalei.

CHIȘINĂU, 27 mai – Sputnik. Centrul Național Anticorupție (CNA) din Republica Moldova a făcut publică o înregistrare video din cabinetul viceprimarului municipiului Chișinău, Vlad Coteț, reținut la 25 mai curent, în legătură cu încălcarea procedurii de dare în exploatare a unor imobile.

Materialul video surprinde o discuție a lui Coteț cu doi vizitatori, care roagă demnitarul să-i ajute în privinţa unor acte.

Potrivit CNA, Coteț urma să fi adus vinei în fața instanței de judecată, în legătură cu cererea procurorilor de aplicare a arestului față de viceprimarul capitalei. Însă adjunctul lui Dorin Chirtoacă nu s-a prezentat în fața judecătorilor. El a depus o cerere prin care a solicitat examinarea acestei chestiuni în lipsa sa.

Anterior, Coteț a declarat că se simte rău. El a fost dus cu urgența la spital, unde continuă să se afle sub supravegherea medicilor. Totodată, potrivit CNA care face referire la decizia medicilor, Vlad Coteţ se poate deplasa, iar sănătatea acestuia nu este în pericol.

Procurorii cer arestarea lui Vlad Coteț și a altor funcționari de la Primăria capitalei pentru un termen de 30 de zile.

Fluxul de știri
0