Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

”Zarea” din Bălți a câștigat pentru prima dată Cupa Moldovei la fotbal

Abonare
Echipa ”Zarea” din Bălți a câștigat în fața ”Milsami” cu scorul de 1:0 în finala Cupei Moldovei la fotbal, devenind astfel pentru prima dată deținătoarea acestui trofeu.

Întâlnirea care a avut loc pe stadionul din Chișinău s-a desfăşurat cu tribunele pline. Ambele echipe au organizat deplasarea și bilete pe gratis pentru fanii săi, fiecare echipă fiind susținută de câte aproximativ două mii de suporteri.

În prima repriză, fotbaliștii din ambele cluburi au avut cel puţin câte un moment potrivit pentru a cuceri poarta adversarului, dar așa și nu au reușit să deschidă scorul. În cea de-a doua repriză, la fel, nimeni nu a ieşit în evidență, astfel că meciul a continuat în prelungiri.

Primii ar fi putut să înscrie jucătorii de la ”Milsami”, dar în minutul șapte al timpului suplimentar mingea a nimerit în bară, după care a ajuns la portarul bălțenilor. După două minute, fotbalistul de la ”Zarea” Gheorghe Boghiu, care a ieșit în teren cu doar șase minute înainte de expirarea timpului de bază, a deschis scorul.

După asta, ”Milsami” și-a concentrat toate eforturile pentru atac, având de câteva ori șanse să egaleze scorul, dar fotbaliștii de la Orhei nu au reușit totuşi să facă acest lucru.

Victoria în Cupa țării îi va permite echipei ”Zarea” să participe în sezonul viitor la Liga Europei.

 

 

Fluxul de știri
0