Declarațiile martorului cheie în accidentul lui Dan Condrea

© Sputnik / Vladimir PolusatovSticlă pe asfalt după accident rutier
Sticlă pe asfalt după accident rutier - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La locul accidentului nu a venit echipajul de poliție chemat la 112, ci unul care ieșise din tură, a declarat la Antena 3 femeia a cărei mașină fusese depășită de patronul Hexi Pharma.

BUCUREŞTI, 25 mai — Sputnik. Martorul cheie din accidentul mortal al lui Dan Condrea a spus dacă acesta a încercat sau nu să se sinucidă.

Traseu - Sputnik Moldova
Anchetatorii au dezvăluit ce făcea Dan Condrea în timpul accidentului

Gabriela Monica, martorul accidentului lui Dan Condrea oferă detalii lămuritoare. Femeia spune că patronul Hexi Pharma a depășit-o în timp ce vorbea la telefon, dar viteza de deplasare nu era de 150 km/h cum s-a scris în presă. După ce a depășit-o, Dan Condrea a părăsit carosabilul și a derapat, iar apoi s-a izbit de copacii de pe marginea drumului.

Un alt detaliu important este că la locul accidentului a ajuns un echipaj de poliție care i-a spus că ieșise din tură, nu cel chemat de ea la 112. Femeia circula cu 80 km/h şi a ajuns din urmă la locul accidentului la vreo 2 — 3 minute de la impact.

"Am auzit o bubuitură puternică. Nu am văzut impactul, am văzut doar când a derapat și a dispărut de pe șosea. Nu aveam cum să văd impactul, în acel moment au început să zboare, pe șosea, tot felul de piese. Eu am ajuns la 2-3 minute. […] Am coborât cu telefonul în mână și am sunat la 112. Era iarba mare, am găsit portmoneul la vreo 10 m de el. El era cu fața în jos, în afara mașinii. Nu avea buletinul, ci doar permisul de conducere și am văzut numele, Condrea Dan Alexandru", a declarat femeia la Antena 3.

Femeia estimează că era la vreo 400 de metri în spatele maşinii conduse de Dan Condrea. Ea a coborât din maşină şi a sunat la 18.47 la 112. Accidentul se petrecuse probabil la 18.45. Condrea a încercat să redreseze mașina, dar nu a reușit. Femeia spune că nu a fost în niciun caz sinucidere.

"Nu a vrut să se sinucidă. A pierdut controlul și a încercat să se redreseze, se văd urmele pe iarbă. Moartea lui Dan Condrea, prea multe minciuni! Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea", a mai spus Gabriela Monica.

Femeia s-a arătat oripilată de minciunile şi speculaţiile din presă. În intervenţia pe care a avut-o la Antena 3 ea a mai menţionat că a căutat singură pe lângă autoturism victimele accidentului și în cele din urmă l-a descoperit pe patronul Hexi Pharma sub fiarele contorsionate, cu faţa în jos, dar nu mai respira.

Fluxul de știri
0