Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nadejda Savcenko urmează să ajungă astăzi în Ucraina

© Sputnik / Федор Ларин / Accesați arhiva multimediaНадежда Савченко, Nadejda Savcenco
Надежда Савченко, Nadejda Savcenco - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri a demarat procedura de efectuare a schimbului de deținuți. în urma respectivei proceduri, pilotul ucrainean Nadejda Savcenko ar trebui să ajungă la baștină.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Schimbul dintre Federația Rusă și Ucraina o vizează pe Nadejda Savcenko, condamnată de un tribunal rus, precum și pe cetățenii ruși Evgheni Erofeev și Aleksandr Aleksandrov.

Această informație, potrivit presei ruse, a fost confirmată de către avocatul Oksana Sokolovskaia, care apără interesele lui Evgheni Erofeev.

Autoritățile nu oferă prea multe detalii despre locul unde ar urma să se producă schimbul de condamnați, iar traseul pe care aceștia sunt transportați este ținut de asemenea în secret.

Totuși, presa din Rusia deja a început să monitorizeze rutele pe care se presupune să vor fi transportați deținuții spre locul unde ar urma să aibă loc schimbul. Alte surse notează că nu va avea loc un schimb într-un loc anume, ci deținuții vor fi transportați pe rutele deja convenite fiecare în țara sa, unde vor fi preluați de autorități.

Fluxul de știri
0