Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au acceptat colacii: Dorin și Anișoara, nași la nunta altei jurnaliste

© www.facebook.com/calisciuctaneaTatiana Calișciuc cu Nastas Augustin
Tatiana Calișciuc cu Nastas Augustin - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și soția sa, jurnalista Anișoara Loghin, vor fi nași de cununie la doar o săptămână după ce au jucat propria nuntă.

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Tinerii căsătoriți Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin se vor distra pe 28 mai la o altă nuntă, de această dată nu în calitate de miri, ci de nuni mari, scrie ProTV.

Tinerii însurăței îi vor cununa pe Tatiana Calișciuc, colega de serviciu a jurnalistei Anișoara Loghin, și iubitul ei Augustin.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Societate
Chirtoacă și-a adus mireasa la starea civilă cu o ”kopeikă” sovietică

„Tatiana, reporterul postului nostru de televiziune și iubitul ei Augustin, urmează să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, iar pentru acest eveniment important din viața lor i-au ales în calitate de părinți spirituali pe Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă", se menționează în știrea sursei citate.

Jurnalista Tatiana Calișciuc a declarat că ideea de a-i ruga pe Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin să le fie nași le-a venit ei și iubitului acesteia imediat ce au aflat de nunta lor.

„Am mers la ei acasă, tradițional, cu colaci și i-am rugat să ne cunune, iar ei au acceptat", a spus ea, citată de ProTV.

Fluxul de știri
0