Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident cumplit în apropiere de Făleşti, soldat cu un mort

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărat de 42 de ani a murit, iar altul, în vârstă de 52 de ani, se află în comă la spital în urma unui tragic accident care s-a produs în apropiere de satul Suvorovca, Făleşti.

CHIŞINĂU, 23 mai – Sputnik. Un bărbat de 42 de ani a murit în această dimineaţă într-un cumplit accident produs în apropierea localităţii Suvorovca, raionul Făleşti. Alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, se află în stare extrem de gravă la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00 dimineaţa. Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare a intervenit pentru descarcerarea victimelor.

Ajunşi la faţa locului salvatorii au stabilit că şoferul în vârstă de 52 de ani a unui autoturism de model,,Volkswagen Golf” este în stare gravă, iar pasagerul acestuia, un bărbat în vârstă de 42 de ani este mort.

Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat conducătorului auto, care a suportat un traumatism cerebral, fiind în comă. Pacientul a fost transportat de urgenţă la spitalul municipal Bălţi.

Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs, după ce autoturismul a derapat de pe traseu şi s-a tamponat lateral într-un copac. Toate circumstanţele urmează să fi stabilite de organele de drept.

Conform datelor Serviciului protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, în ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare a intervenit în 11 cazuri de acordarea  primului ajutor calificat.


Fluxul de știri
0