Daniel Craig a refuzat 88 de milioane de euro pentru un nou rol James Bond

© AP Photo / Sony Pictures, Susie Allnutt, FILEDaniel Craig stars as James Bond 007 in pursuit of an Mi6 traitor in a scene from "Quantum of Solace"
Daniel Craig stars as James Bond 007 in pursuit of an Mi6 traitor in a scene from Quantum of Solace - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit jurnalului, producătorii societăţii MGM i-au propus 88 de milioane de euro lui Daniel Craig pentru ca el să îl interpreteze pe James Bond în următoarele două episoade ale serialului.

CHIŞINĂU, 22 mai — Sputnik. Actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat în ultimele patru filme pe James Bond, a refuzat să continue aventura în schimbul a 68 de milioane de lire sterline (88 de milioane de euro).

Această informaţie a fost difuzată de jurnalul britanic The Daily Mail, care face referire la surse proprii, scrie Sputnik France.

Actorul a ajuns să încaseze până acum până la 38 de milioane de lire sterline (aproximativ 50 de milioane de euro) pentru a ecraniza celebrul agent secret britanic. Cele patru filme au înregistrat încasări în sumă de 2 miliarde de lire sterline (aproximativ 2,5 milioane de euro).

Potrivit jurnalului, producătorii societăţii MGM i-au propus 88 de milioane de euro lui Daniel Craig pentru ca el să îl interpreteze pe James Bond în următoarele două episoade ale serialului.

„Daniel a refuzat, pur şi simplu. El le-a spus acest lucru patronilor MGM după ultimul său film, intitulat „Spectre". Aceştia i-au propus o sumă mare de bani, dar el a i-a refuzat", a precizat o sursă. Zvonurile sunt atât de persistente, încât casele de pariuri britanice au încetat să mai primească pariuri.

Daniel Craig a fost desemnat la 14 octombrie 2005 pentru a deveni al şaselea actor care să interpreteze rolul de cinema a lui James Bond după Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton şi Pierce Brosnan.

Decizia din 2006 a producătorului de a-l alege pe Daniel Craig să interpreteze rolul lui James Bond a atras critici dure atât în mass-media, cât şi printre fanii serialului. Majoritatea dintre ei se pronunţaseră contra alegerii acestui actor, deoarece el ar avea o aparenţă care nu ar acorespunde celei a lui James Bond, dar la 17 noiembrie 2006, Casino Royal, cu participarea lui Daniel Craig, a văzut lumina zilei.

Primul film cu aventurile lui James Bond, intitulat „Dr. No", a ieşit pe ecrane acum 53 de ani, la 5 octombrie 1962 la Londra.

Fluxul de știri
0