Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zodiacul, despre cumpenele lui Chirtoacă: relaționale, financiare...

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ и Анишоара Логин
Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Chirtoacă va trrece prin mai multe cumpene până la sfârșitul anului, legate de planeta fictivă ”luna neagră”, care intră în semnul zodiacal al scorpionului și deranjează scorpionii, taurii, leii și vărsătorii. În funcție de specificul horoscopului personal pot să apară diverse probleme de ordin financiar, relațional, sau chiar de sănătate.

CHIȘINĂU, 21 mai — Sputnik. Mulți s-au dat cu părerea în legătură cu noua etapă de viață în care a pășit primarul capitalei, Dorin Chirtoacă – cea de cap de familie. Însă astrologii, pe care mulți dintre moldoveni îi ascultă mai de hai decât pe alți îndrumători, au fost ignorați de această dată. Astfel, corespondentul Sputnik a decis să afle opinia acestora despre perspectivele astrale ce se deschid în fața lui Dorin Chirtoacă în calitatea sa nouă de soț, aspect care ar putea să o intereseze și pe soția dânsului, jurnalista Anișoara Loghin.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Primarul de Chișinău și-a adus mireasa la starea civilă cu un ”zhiguli” sovietic

Din capul locului trebuie să fie făcută precizarea că toți astrologii consultați au ținut să sublinieze că nu acceptă să facă public întregul portret astrologic al primarului Dorin Chirtoacă și al soției dânsului, deoarece este vorba despre aspecte strict personale și că nu ar fi etic să fie afișat public ceea ce ține strict de viața intimă a persoanei.

Totodată, experții în astrologie au subliniat că există o serie de lucruri care pot fi spuse deschis, deoarece îl vizează atât pe Dorin Chirtoacă, născut sub semnul zodiacal al leului, cât și pe cei din zodiile scorpion, taur și vărsător.

Așa dar, verdictul combinat al astrologilor este acesta:

Dorin Chirtoacă, dar și alții din zodiile leu, taur, scorpion și vărsător vor trece prin mai multe cumpene până la sfârșitul acestui an.

Asta deoarece planeta fictivă ”luna neagră” intră în semnul zodiacal al scorpionului, fapt care deranjează scorpionii, taurii, leii și vărsătorii.

Potrivit astrologilor, în funcție de specificul horoscopului personal, pot să apară diverse probleme de ordin financiar, relațional, sau chiar de sănătate.

De asemenea, luna neagră poate să implice nativul în anumite afaceri dubioase sau să scoată în vileag anumite lucruri ținute anterior în taină.

Fluxul de știri
0