Pază privată la nunta primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaЗарубежные страны. Дания
Зарубежные страны. Дания - Sputnik Moldova
Abonare
În această vineri primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, se însoară cu jurnalista Anișoara Loghin. Orinea și buna desfășurare a evenimentul major din viața celor doi vor fi asigurate de un serviciu de securitate.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Vineri urmează să aibă loc nunta primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Acesta o ia de soție pe jurnalista din Moldova, Anișoara Loghin. Cei doi se vor cununa la catedrala Sfânta Teodora de la Sihla din Chișinău, iar securitatea și ordinea publică în timpul evenimentului vor fi vegheate de un serviciu specializat.

Cei doi nu oferă nicio informație despre locul unde va avea loc masa de nuntă de după ceremonia religioasă. Presa scrie că acest secret este păstrat pentru asigurarea unei sărbători liniștite, fără microfoanele și obiectivele jurnaliștilor.

Așa dar, cine-i va păzi pe tinerii însurăței?

”Este vorba despre un eveniment privat. Acolo, unde acesta va avea loc, există un serviciu de pază, care va asigura ordinea și securitatea”, a declarat o sursă care a preferat să nu-i divulgăm numele.

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Primarului de Chișinău are nași din România. Iată cine sunt...

Anterior au devenit cunoscute numele nașilor lui Chirtoacă și Loghin. Aceștia sunt soții Natalia și Teodor Hodonoagă, originari din Moldova, dar care sunt stabiliți cu traiul în România.

Unele publicații au scris că nunta respectivă ar urma să aibă loc la unul dintre restaurantele din Valea Trandafirilor (sectorul Botanica al capitalei). Este vorba despre un local cu ieșire spre lac și care are o suprafață de circa trei mii de metri pătrați. Acesta are cinci săli pentru ceremonii și patru terase. Numărul exact al oaspeților care vor veni la nuntă rămâne deocamdată necunoscut, dar deservirea pentru un loc în acest local costă cel puțin o mie de lei. Cea mai mare sală de ceremonii este de 350 de locuri.

Anterior au apărut și informații precum că Anișara Loghin nu mai vrea să fie împreună cu Dorin Chirtoacă. Despre aceasta a scris blogherul moldovean Eugen Luchianiuc.

Fluxul de știri
0