Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident în Osetia de Sud: 6 ofițeri ruși decedați și 16 răniți

© Пресс-служба МЧС РЮОАвария на трассе в Ленингор
Авария на трассе в Ленингор - Sputnik Moldova
Abonare
Toți militarii care au avut de suferit au fost transportați urgent la instituțiile medicale din Țhinval unde le-a fost acordat ajutorul necesar.

 

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Șase ofițeri și-au pierdut viața, iar alţi 16 s-au ales cu traume în urma prăbușirii în prăpastie a autobuzului care transporta militari pe drumul de munte Țhinval – Kanceaveti din Osetia de Sud, au transmis pentru Sputnik Osetia de Sud responsabili din cadrul serviciului de presă și informații al Ministerului Apărării al FR.

Potrivit datelor departamentului, autobuzul făcea parte din coloana auto care transporta ofițerii unitîţii spre locul unde urmau să participe la aplicații militare.

„În urma accidentului rutier, 6 ofițeri au decedat, iar 16 au fost răniți. Toți militarii care au avut de suferit au fost transportați urgent la instituțiile medicale din Țhinval unde li se va acorda ajutorul necesar”, se spune în comunicat.

La indicația ministrului Apărării Serghei Șoigu, de pe aeroportul Cikalov va decola un avion al aviației militare de transport având la bord două brigăzi de medici militari de calificare înaltă echipate cu moduli medicali speciali pentru acordarea ajutorului și transportarea răniților în spitalele clinice militare „N. Burdenko” și „A. Vișnevski”.

„Potrivit raportului de la fața locului, accidentul s-a produs din cauza că au cedat frânele”, menționează departamentul.

Fluxul de știri
0