Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Egiptul și Franța vor coordona împreună situația privind avionul MS804r

© Flickr / Mike SmailEgyptair A320
Egyptair A320 - Sputnik Moldova
Abonare
Președinții Franței și Egiptului au convenit în cadrul unei discuții telefonice să-și coordoneze în continuare acțiunile în vederea elucidării circumstanțelor dispariției aeronavei Egypt Air.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Președinții Egiptului și Franței Abdel Fattah el-Sisi și Francois Holland s-au înțeles în cadrul unei discuții telefonică să continue coordonarea și colaborarea celor două țări în privința elucidării circumstanțelor în care a dispărut aeronava Egypt Air. Despre aceasta a relatat cancelaria liderului egiptean.

Avionul de pasageri MS804 al companiei aeriene Egypt Air, care efectua cursa Paris-Cairo, a dispărut de pe radare în noaptea de joi. La bord se aflau 66 de persoane. Avionul a decolat de pe aeroportul Sharles de Gaulle.

Compania aeriană Egypt Air a creat o celulă de criză operativă din care fac parte toate serviciile aviatice, pentru a monitoriza situația privind avionul dispărut.

 

Fluxul de știri
0