Avion de pe cursa Paris-Cairo, al companiei Egypt Air, s-a prăbușit în mare

© REUTERS / Mohamed Abd El Ghany/FilesAn EgyptAir plane is seen on the runway at Cairo Airport, Egypt in this September 5, 2013 file photo
An EgyptAir plane is seen on the runway at Cairo Airport, Egypt in this September 5, 2013 file photo - Sputnik Moldova
Abonare
Compania aeriană a informat jurnaliștii că echipajul a luat ultima dată legătura cu turnul de control atunci când nava se afla la înălțimea de 11 mii de kilometri.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Un avion al companiei Egypt Air s-a prăbușit în mare, transmit joi canalele de televiziune arabe, făcând referire la surse ale companiei aeriene. Avionul de pasageri MS804, care efectua cursa Paris — Cairo, a dispărut de pe radare în noaptea spre joi. La bord se aflau 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului.

"Surse ale companiei aeriene Egypt Air confirmă că avionul s-a prăbușit în Marea Mediterană". Această informație a apărut pe pagina Twitter a canalului de televiziune "Maia Din".

Serviciile de la sol ale Egiptului nu au primit nici un semnal din partea avionului de pasageri A-320 a companiei Egypt Air, care a dispărut deasupra Mării Mediterane, transmit mass-media din Egipt.

S-a menționat totodată că căpitanul echipajului are la activ 6275 de ore de zbor, inclusiv, 2101 pe un avion similar. Pilotul secund are 2766 de ore de zbor.

Fluxul de știri
0