Mass-media: avionul companiei Egypt Air s-a prăbușit în mare

© Flickr / Mark HarkinСамолет компании EgyptAir
Самолет компании EgyptAir - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Compania aeriană a informat jurnaliștii că echipajul a luat ultima dată legătura cu turnul de control atunci când nava se afla la înălțimea de 11 mii de kilometri.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Un avion al Egypt Air s-a prăbușit în mare, transmit joi canalele de televiziune arabe, făcând referire la surse ale companiei aeriene. Avionul de pasageri MS804, care zbura de la Paris la Cairo, a dispărut de pe radare în noaptea spre joi. La bord se aflau 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului.

"Surse ale companiei aeriene Egypt Air confirmă că avionul s-a prăbușit în Marea Mediterană". Această informație a apărut pe pagina Twitter a canalului de televiziune "Maia Din".

Serviciile de la sol ale Egiptului nu au primit nici un semnal din partea avionului de pasageri A-320 a companiei Egypt Air, care a dispărut deasupra Mării Mediterane, transmit mass-media din Egipt.

S-a menționat totodată că căpitanul echipajului are la activ 6275 de ore de zbor, inclusiv, 2101 pe un avion similar. Pilotul secund are 2766 de ore de zbor.

Fluxul de știri
0