Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în Chișinău cu implicarea unui microbuz: 11 persoane au avut de suferit

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou accident rutier s-a produs în capitală. Ca urmare, 11 persoane au avut de suferit. Responsabili de la Centrul Național de Medicină Urgentă au comunicat că șase persoane au solicitat ajutor medical.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. În Chișinău s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un microbuz. Ca urmare, 11 persoane au avut de suferit.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Accident înfiorător la Ialoveni: trei persoane au decedat pe loc

Potrivit datelor oferite de organele ocrotirii ordinii de drept, microbuzul de linie nr. 125 s-a tamponat cu un automobil marca „Mercedes", la întretăierea străzilor 31 august 1989 și A. Șciusev.

Persoane din serviciul de presă al poliției au menționat de asemenea că acest caz este investigat. Expertiza va constata cine se face vinovat de producerea coliziunii.

Totodată, ancheta urmează să interogheze toți martorii și participanții în accident.

„Automobilul era condus de un tânăr de 25 de ani, iar la volanul microbuzului se afla un bărbat de 35 de ani. Deocamdată nu s-a stabilit cine este vinovat de producerea accidentului", a declarat pentru Sputnik Natalia Stati, responsabil pentru relația cu presa în cadrul Poliției.

Diana Blănaru, responsabil de presă al Centrului Național de Medicină Urgentă, a comunicat pentru Sputnik că în urma accidentului au avut de suferit mai mult femeile.

„Au solicitat ajutorul nostru șase persoane. Traumele nu sunt grave: lovituri la cap, mâini, picioare și alte părți ale corpului. Toți cei care au avut de suferit erau pasageri ai microbuzului", a precizat conlocutoarea.

Fluxul de știri
0