Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu: primele mele cuvinte după naştere au fost - My name is Mike

© Sputnik / Мирослав РотарьМихай Гимпу
Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu, a declarat joi în faţa jurnaliştilor că primele sale cuvinte după ce s-a născut au fost: My name is Mike.

CHIŞINĂU, 18 mai – Sputnik. Eu cred că primele cuvinte pe care le-am pronuţat după naştere au fost „My name is Mike”, a declarat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu.

Liberalul a răspuns astfel la întrebările jurnaliştilor legate de spotul publicitar al PL, în care membrii partidului îndeamnă locuitorii Marii Britanii să voteze pentru rămânerea ţării în cadrul UE.

„Noi facem parte din familia Partidului Liberal Democrat-ALDE. De aceea, a apărut ideea de a susţine poziţia PL din Marea Britanie, care este împotriva ieşirii Marii Britanii din UE.

Ghimpu a declarat că a învăţat engleza special pentru acest spot, dar în şcoală a studiat limba franceză.

Liberalul Mihai Ghimpu s-a mai făcut remarcat prin „bilingvismul” său, atunci când în cadrul unei conferinţe de presă a făcut afirmaţia: „Cum spun polonezii: Bonjour maman”.

Fluxul de știri
0