Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un cetățean a încercat să trecerea peste frontieră 9 kg de substanțe narcotice

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru tentativa de contrabandă cu substanțe narcotice, legislația țării prevede 15 ani de privațiune de libertate. Un afacerist întreprinzător a fost plasat în arest la domiciliu, dosarul fiind transmis în judecată.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. Un locuitor al raionului Nisporeni a încercat să treacă frontiera de stat a Republicii Moldova, având asupra sa aproximativ 9 kg de marijuana.

Борьба с преступностью - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Amanții adunau bani pentru nuntă, vânzând substanţe narcotice

Potrivit datelor Procuraturii, bărbatul de 32 de ani intenționa să iasă din țară prin punctul de control Leușeni-Albița, având substanțe narcotice ascunse în amortizorul automobilului. În urma controlului, colaboratorii serviciului vamal au descoperit în mașină 8,88 kg de marijuana.

În prezent, afaceristul întreprinzător se află în arest la domiciliu.

Procurorii au încheiat investigarea cazului și au transmis dosarul penal în instanța de judecată. Pentru tentativa de contrabandă cu substanțe narcotice, legislația Republicii Moldova prevede până la 15 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0