Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Miercuri, în Moldova se așteaptă tunete și fulgere

© Sputnik / Мирослав РотарьОблака
Облака - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri, vremea în Moldova va fi în general bună, cu cer senin, însă nu vor lipsi nici ploile de scurtă durată însoțite de furtuni. Vântul va sufla slab, din Vest.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. In pofida faptului că primăvara trece ușor în vară, luna mai nu a fost tocmai caldă în acest an. Astăzi vremea va fi în general însorită, dar în câteva raioane din țară se vor înregistra ploi cu furtuni. Mercurul din termometru nu va depăși 20 de grade C, desigur, în medie.

Potrivit prognozei Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vor cădea precipitații la nordul republicii, iar la sud ploile vor fi însoțite de furtuni.

La Briceni și Soroca termometrele vor arăta 15 grade cu plus, la Bălți și Orhei — cu un grad mai mult. La Chișinău +17 grade, la Tiraspol +18 grade. La Leova aerul se va încălzi până la 19 grade, la Comrat și Cahul — până la 20 de grade C.

În zilele următoare însă, temperaturile maxime se vor situa între +17 și +27 de grade, iar noaptea, mercurul din termometre va coborî până la +7 grade.

Fluxul de știri
0