Cel puțin 350 de mii de lei pentru nunta primarului de Chișinău

© fb.com/ Anişoara LoghinAnişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă
Anişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Restaurantul la care vor juca nunta Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin are cinci săli și patru terase, se află în regiunea Valea Trandafirilor din sectorul Botanica, municipiul Chișinău, potrivit Publika.

CHIȘINĂU, 17 mai — Sputnik. Unii dintre invitații la nunta primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și jurnalistei Anișoara Loghin au povestit că ceremonia va avea loc într-un restaurant de lux din sectorul Botanica al Capitalei. Localul este amenajat în parcul Valea Trandafirilor pe o suprafață de trei mii de metri pătrați cu o priveliște spre lac, relatează Publika.

„Restaurantul are cinci săli și patru terase. Nu se cunoaşte numărul invitaţilor, însă dacă tinerii au rezervat sala mare a restaurantului, atunci ei vor cheltui aproape jumătate de milion de lei doar pentru masa de sărbătoare", mai precizează sursa citată.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Primarul de Chișinău și Anișoara Loghin joacă vineri nunta. Iată câteva detalii

Întrucât prețurile acestui local pentru organizarea unei nunți pornesc de la 1000 de lei pentru o persoană, iar cea mai mare sală are capacitatea de 350 de persoane, cheltuielile doar pentru masă ar putea fi de cel puțin 350 de mii de lei.

Cununia religioasă este planificată pentru aceeași zi de 20 mai, la biserica "Teodora de la Sihla" din Chișinău.

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a cerut mâna jurnalistei Anișoara Loghin pe scena din Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, la 31 august anul trecut.

Fluxul de știri
0