Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost numit un nou director la Agenţia pentru Achiziţii Publice

© Sputnik / Evgheni PanasencoMin Fin
Min Fin - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, a semnat un ordin de numire a unui nou director al Agenţia pentru Achiziţii Publice.

CHIŞINĂU, 16 mai- Sputnik. Ruslan Malai a fost numit printr-un ordin al ministrului Finanţelor director al Agenției Achiziții Publice.

Malai este magistru în economie și drept, are o experiență vastă în domeniul achizițiilor. A activat anterior în cadrul Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) — Biroul Regional pentru Europa și Asia Centrală (REU), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), Ministerului Educației.

Seghei Puşcuţă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost numit un nou şef la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat

Pe parcursul ultimilor patru ani, Malai a participat activ la cursuri de perfecționare și specializare în domeniul achizițiilor în cadrul Băncii Mondiale, Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO),  Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP).

Malai este magistru în drept, domeniul politicilor privind achizițiile publice.

Noul șef al Agenției a fost prezentat luni colectivului instituției de către Ministrul Finanțelor Octavian Armașu și viceminsitrul Iuri Cicibaba. Conducerea Ministerului Finanțelor a menţionat că principalul obiectiv este implementarea agendei de reformare a Achizițiilor Publice.

Fluxul de știri
0