Marș pentru susținerea familiei tradiționale, desfășurat la Chișinău

© http://mitropolia.md/Marș pentru familie
Marș pentru familie - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mii de slujitori și credincioși din toate colțurile țării au răspuns apelului Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir și au participat la un marș al tăcerii dedicat valorilor familiei tradiționale, se arată într-un comunicat al Mitropoliei.

CHIȘINĂU, 16 mai — Sputnik. Sâmbătă, 14 mai, la Chișinău s-a desfășurat un marș pentru susținerea familiei tradiționale, organizat de Mitropolia Moldovei.

Având în frunte arhiereii Bisericii Ortodoxe din Moldova, participanții la procesiune au pornit de la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron, Ciuflea, parcurgând în mod organizat bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt către scuarul Catedralei mitropolitane, se arată în comunicatul Mitropoliei.

”Preoții și credincioșii — copii, tineri și vârstnici — au purtat lozinci pro-familie și împotriva păcatului homosexualității”.

кафедральный собор Митрополит ВЛАДИМИР - Sputnik Moldova
Mitropolitul Moldovei: Legea Egalității de Șanse este umilitoare pentru creștini

În mesajul său către credincioși ținut scuarul Catedralei, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir le-a mulțumit celor prezenți la marș pentru mobilizare și unitate în numele unor valori sfinte, precum sunt cele ale familiei.

Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove a îndemnat creștinii să nu se rușineze să mărturisească credința lor întru Hristos, mai ales prin exemplul pe care îl dau societății personal, dar și împreună cu familiile lor.

Întâistătătorul a lansat și un apel către conducerea Republicii Moldova, prin care, din numele poporului și a clerului BOM a cerut încetarea susținerii tuturor tendințelor distructive la nivel social și incompatibile cu credința și datinile poporului nostru, se mai menționează în comunicatul de presă.

Marșul pentru Familie este la a doua ediție și a reamintit că mariajul dintre un bărbat şi o femeie şi filiaţia tată-mamă-copil constituie baza şi viitorul societăţii moderne.

Fluxul de știri
0