Vezi ce concurent a ținut publicul în picioare la „Eurovision-2016”

© Европейский вещательный союз (EBU)Eurovision 2016
Eurovision 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Anul acesta, una dintre cele mai prestigioase competiţii muzicale de pe continentul european se desfăşoară în Suedia, Stockholm.

CHIŞINĂU, 11 mai- Sputnik. Rusia este printre favoritele concursului internaţional de muzică „Eurovision – 2016”.

Anul acesta, una dintre cele mai prestigioase competiţii muzicale de pe continentul european se desfăşoară în Suedia, Stockholm. În seara zilei de 10 mai a avut loc prima semifinală în cadrul căreia a evoluat şi interpreta din Rrepublica Moldova, Lidia Isac, dar care însă nu a reușit să se califice pentru finala din 14 mai.

Cel care a impresionat publicul pe scena din Stockholm a fost interpretul din Rusia, Serghei Lazarev. Concurentul a interpretat melodia „You are the only one”, al cărei autor este vestitul cântăreţ rus Filip Kirkorov.

Publicul a fost ţinut în picioare pe parcursul întregii prestaţii a concurentului rus, care s-a remarcat printr-un show spectaculos, bazat pe grafică.

Lazarev a reuşit să treacă în finala concursului, care va avea loc la finele acestei săptămâni. Potrivit paginii oficiale a Eurovision, reprezentantul Rusiei este unul dintre favoriţii concursului din acest an.

Fluxul de știri
0