Iglesias va concerta la Iași pe 11 mai. Vezi cum poți cumpăra bilete online

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaКонцерт Хулио Иглесиаса
Концерт Хулио Иглесиаса - Sputnik Moldova
Abonare
Peste șapte mii de oameni cor fi la concertul susținut de Julio Iglesias la Iași.

CHIȘINĂU, 6 mai — Sputnik. Arhicunoscutul cântăreț Julio Iglesias va concerta pentru a doua oară la Iași.

Artistul va susține un concert, parte a unui turneu mondial de promovare a ultimului său album, pe 11 mai la stadionul „Emil Alexandrescu", iar în deschiderea evenimentului va cânta şi fiul său, Julio Iglesias Jr, transmite ziaruldeiasi.ro.

Julio Iglesias a intrat în cartea recordurilor ca singurul cântăreţ de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi.

În cadrul concertului „Mi Vida", care va avea loc la Iași, artistul va cânta piese de pe cel mai nou album al său, „Mexico", lansat în 2015, dar şi multe dintre hiturile lansate de-a lungul carierei.

„Biletele sunt vândute în proporție de 90%, așadar, la concert vor participa peste 7 mii de persoane. Pentru buna desfăşurare a evenimentului şi evitarea aglomeraţiei, organizatorii anunţă că intrarea pe stadionul Emil Alexandrescu se poate face începând cu ora 18.00. Accesul se face pe la peluza A din Aleea Grigore Ghica Vodă, şi pe la tribuna A din strada Toma Dumitrescu. ", se arată într-un comunicat de presă.

Preţul unui bilet este cuprins între 80 de lei şi 500 de lei românești și acestea pot fi cumpărate online pe vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro şi la agenţia de bilete de la Casa Studenţilor din Iaşi, Agenţia Teatrală Iaşi şi www.spectacoleiasi.ro. 

Fluxul de știri
0