De cât timp durează relația șefei DNA cu actualul său iubit

© revista22.roLaura Codruța Kövesi
Laura Codruța Kövesi - Sputnik Moldova
Abonare
Şefa Departamentului Naţional Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, este o femeie divorţată şi are o relație de dragoste cu reprezentantul unei televiziuni aflate în concurență cu un post TV care are dosar la DNA.

BUCUREȘTI, 5 mai — Sputnik. Iubitul Laurei Kovesi este coordonator marketing şi PR la RCS & RDS, scrie Caţavencii.

Florin Nemeș este bărbatul care i-a luat mințile celei mai puternice femei din România. Nemeș s-a născut în Târnăveni, este actor, apare în reclamele RDS & RCS şi a absolvit Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov. În 2003 a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom și din februarie 2009 este coordonator marketing şi PR la RCS & RDS.

De aproximativ patru ani, Emil-Florin Nemeș și Laura Codruța Kövesi trăiesc o poveste de dragoste. Pe 15 mai 2013 a fost semnat decretul de numire în funcția de procuror-șef al DNA a doamnei Laura Codruța Kövesi. Pe 31 mai, la doar 16 zile distanță, Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group, a fost arestat preventiv pentru șantajarea grupului RCS & RDS. Astăzi dosarul se apropie de sfârșit, iar cuplul Kovesi — Nemeş ţine pumnii strânşi pentru izbânda justiţiei şi consolidarea statului de drept.

Într-un comunicat de presă, șeful DNA, Laura Kovesi, a reacționat la acuzațiile care i se aduc în legătură cu dosarul Intact-RCS/RDS, afirmând că nu a cunoscut personal și nu a discutat cu nicio persoană din conducere sau cu foști ori actuali angajați ai acestei companii, nici la data înregistrării dosarului, nici după.

 

„Atât la data înregistrării dosarului la DNA, cât și pe durata instrumentării acestuia nu am cunoscut personal și nu am discutat cu nicio persoană din conducerea sau cu angajați/foști angajați ai companiei care este parte vătămată în dosar”, menționează Kovesi.

Fluxul de știri
0