Bogdan Diaconu: TTIP va da lovitura finală suveranității statului român

© Bogdan Diaconu, FacebookPreședintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Abonare
Agricultorii români vor fi eliminați de pe piață, resursele țării vor fi cedate definitiv și statul român va fi complet desfiinţat de corporaţii dacă România nu respinge Parteneriatul Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP), a scris preşedintele Partidului România Unită pe pagina de Facebook.

BUCUREŞTI, 4 mai — Sputnik. Printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, liderul naţionalist Bogdan Diaconu atrage atenția românilor că li se vor anula toate drepturile dacă va fi semnat Parteneriatul Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP).

Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Diaconu: comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici

Documentele dezvăluite recent de Greenpeace confirmă avertizările Partidului România Unită (PRU) făcute încă de anul trecut, scrie președintele PRU Bogdan Diaconu. El îi anunță pe români că drepturile omului vor fi anulate de TTIP, că agricultorii vor fi eliminați de pe piață în competiție cu multinaționalele de peste Ocean şi resursele României înstrăinate total şi în final epuizate de străini.

"O dată cu adoptarea TTIP, ultimul capital autohton, agricultorii și produsele românești care au reușit să supraviețuiască pe piață vor dispărea. Firmele și produsele românești nu vor avea nicio șansă să intre în competiție cu multinaționalele de peste Ocean. Vom fi bombardați cu organisme modificate genetic care, fiind mai ieftine, vor elimina definitiv produsele alimentare românești de pe piață", scrie Diaconu.

De asemenea, corporațiile vor da în judecată statul român atunci când dreptul lor de a exploata va fi îngrădit. România va fi supusă unor instanțe comerciale străine care vor penaliza statul român, obligându-l să-și cedeze resursele și să renunțe la drepturile angajaților sau ale consumatorilor, în cadrul acestor tribunale comerciale prevalând dreptul corporațiilor pentru profit, mai precizează Bogdan Diaconu.

În mod normal, statul român trebuie să respingă acest tratat din start pentru că el distruge economia și duce populația României în cea mai neagră epocă colonială, a încheiat Bogdan Diaconu declarația sa. 

Fluxul de știri
0