Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un polițist de frontieră va compărea în fața judecății

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaДенежные купюры
Денежные купюры - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru că a luat mită 600 de euro, un polițist de frontieră riscă până la 6 ani de închisoare. Învinuitul a promis să intervină pentru clasarea unui dosar privind utilizarea actelor false, dar s-a pomenit el însuși sub urmărire penală.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Procuratura anticorupție a încheiat investigarea cazului pe numele unui ofițer de la Direcția Regională Vest a Poliției de Frontieră și a transmis materialele judecătoriei din Ungheni.

Potrivit informației Procuraturii Generale a RM, în martie 2016 învinuitul a primit de la denunțător 600 de euro, pentru a influența asupra deciziei procurorilor și a contribui la clasarea dosarului care fusese intentat pentru utilizarea actelor false.

Imediat după primirea banilor, polițistul de frontieră a fost reținut pe teritoriul autogării din Ungheni. Pe numele său a fost intentat un dosar penal conform căruia acesta riscă până la 6 ani privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0