Primarul de Chişinău sparge tăcerea. Iată când va fi nunta

© ProTVDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Noaprea Învierii primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, și logodnica sa Anișoara Loghin au fost surprinși împreună la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla, care este amplasată în centrul capitalei. Cei doi au ”scăpat” și câteva vorbe despre planurile lor din perioada imediat următoare.

CHIȘINĂU, 1 mai – Sputnik. Primarul capitalei Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin au fost văzuți împreună la slujba din Noaptea Învierii. Ei au venit la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla din Chişinău. Potrivit ProTV, cei doi susțin că se vor cununa și își vor juca nunta pe 20 mai curent.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Politică
Blogher: Dorin, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

Un alt secret dezvăluit de cei doi este că tot la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla va avea loc cununia lor religioasă.

Chirtoacă a subliniat că face acest anunț ”ca să se liniștească cei care și-au făcut meseria de a spune minciuni în Postul Mare”.

Anterior în presă au apărut informații despre faptul că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu ar mai f împreună. Despre despărțirea celor doi s-a vorbit după ce Chirtoacă a scăpat câteva lacrimi la o conferință de presă, atunci când a fost întrebat despre nunta preconizată cu Anișoara Loghin.

Această scăpare emoțională a servit, ce mai probabil, un temei pentru comentarii și presupuneri.

Ulterior a apărut și un material publicat de blogherul Eugen Luchianiuc. Acesta susținea că sursele sale i-au oferit informații despre faptul că Anișoara Loghin l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, iar unul dintre motive ar fi acela că primarul ar face abuz de băuturi spirtoase.

Până la ora actuală cei doi nu au fost de găsit pentru a comenta această știre, iar alte declarații despre ceea ce a scris presa cel puțin deocamdată ei nu au făcut.

Fluxul de știri
0