Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceaiul din Biblie care vindecă orice boală

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaCeai
Ceai - Sputnik Moldova
Abonare
Planta cu cel mai puternic efect cicatrizant care e şi leac împotriva pneumoniei, tuberculozei, gonoreei, gripei sau malariei este descrisă în Biblie de mii de ori.

CHIȘINĂU, 30 apr – Sputnik. Frunzele de măslin sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri ca un veritabil panaceu.

Un lucru pe care multă lume nu-l cunoaște este că frunzele de măslin conţin oleuropeină. Această substanţă e cea mai puternică în vindecarea pneumoniei, gonoreei, tuberculozei, gripei, meningitei, herpesului, ulcerului stomacal, botulismului, encefalitei, hepatitei B și multor alte boli.

Центральный рынок - Sputnik Moldova
Societate
Opinie: produsele din lapte și carne devin periculoase pentru sănătate

Medicii mai spun că este şi un bun cicatrizant, car epoate fi aplicat pe plăgi după operații. Acesta tratează și infecțiile urinare, dar şi infecţiile fungice.

Curele cu frunze de măslin vindecă de asemenea diabetul, tromboflebita, ateroscleroza, arterita obliterantă, cancerul şi leucemia. Dar în ultimul timp s-a descoperit că vindecă chiar iradierea cu material radioactiv. Herpesul, colesterolul şi toate bolile de inimă îşi găsesc sfârşitul în extractele din frunză de măslin,  iar pentru pacienţii bolnavi de HIV măslinul s-a dovedit un adjuvant eficient.

Rețetă ceai de frunze de măslin:

Ingrediente:

– 15-20 frunze uscate de măslin

– 2-3 litri de apă fiartă

Se pun frunzele în apa fiartă și se lasă la foc pentru încă 2-3 minute. Se menţine la infuzat pentru încă 10 minute și apoi se scot. Puteți consuma ceaiul rece sau cald; puteți adăuga miere sau lămâie, după gust. Frunzele se culeg primăvara şi ceaiul se bea zilnic.

Fluxul de știri
0