Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ciurea: Guvernul Filip este răul cel mic

© Sputnik / Мирослав РотарьПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Ce a reușit și ce nu a reușit să facă Guvernul lui Pavel Filip în primele 100 de zile de activitate? Și dacă a reușit ceva, atunci acest ceva este începutul unei autentice schimbări sau doar e vorba despre niște soluții de moment?
Ciurea: Guvernul Filip este răul cel mic

Guvernul Filip este răul cel mic, de această părere este analistul politic Corneliu Ciurea. El a enunțat această opinie în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Sergiu Praporșcic pentru Studioul Radio Sputnik Moldova.

Expertul a făcut un bilanț al activității Guvernului în primele 100 de zile de mandat. Potrivit lui Ciurea, echipa lui Pavel Filip a reușit să asigure Republicii Moldova o perioadă de trei luni de stabilitate economică și să pună începutul unor reforme importante. De asemenea, spune Ciurea, Cabinetul de Miniștri a înregistrat și unele succese în plan social, diminuând tarifele cu 10 la sută la energie electrică și gaze naturale. Corneliu Ciurea spune însă că Executivul are și un șir de restanțe, între acestea — lipsa de progres în recuperarea banilor delapidați din sistemul bancar.   

Fluxul de știri
0