Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Videoclipul melodiei „Falling Stars” a fost prezentat la Sputnik Moldova

© Sputnik / Мирослав РотарьЛидия Исак
Лидия Исак - Sputnik Moldova
Abonare
Videoclipul melodiei care la 14 mai va fi interpretată în Suedia de reprezentanta Moldovei a fost realizat de către cunoscuții clipmakeri Corina Caireac și Igor Levinski.

CHIȘINĂU, 29 apr — Sputnik. Vineri, în cadrul conferinței de presă la agenția internațională de știri și radio Sputnik Moldova, echipa Lidiei Isac, concurenta din Moldova la Eurovision-2016, a prezentat videoclipul melodiei „Falling Stars".

Producătorii acestui videoclip sunt Corina Caireac și Igor Levinski.

Lidia Isac - Sputnik Moldova
Societate
Lidia Isac are planuri mari pentru Suedia

„Mulțumesc autorilor compoziției, Lidiei și producătorului Serghei Orlov. Cred că am realizat o lucrare reușită. În pofida crizei de timp (10 zile termenul-limită), noi am reușit să facem totul, și am reușit bine. Menționez că concursurile Eurovision vin și se duc, dar clipurile rămân", a spus Caireac.

Potrivit acesteia, tema videoclipului este cosmosul și cosmonauții, deoarece însăși denumirea piesei, care în traducere înseamnă „Căderea stelelor", are tangență cu ideea cuceririi spațiilor cosmice.

Serghei Orlov a comunicat că sâmbătă Lidia Isac va zbura la Stockholm, iar la 2 mai va avea loc prima repetiție pe scena concursului.

Afară de aceasta, producătorul a anunțat că în timpul cel mai apropiat va fi înregistrată versiunea lounge a melodiei „Falling Stars" în limba franceză.

Fluxul de știri
0