Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mobilizare maximă a poliţiştilor în perioada sărbătorilor pascale

© Sputnik / Мирослав РотарьПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
În jur de trei mii de poliţişti vor asigura ordinea publică pe întreg teritoriul ţării în perioada sărbătorilor pascale.

CHIŞINĂU, 29 apr – Sputnik. Peste 2,8 mii de poliţişti vor fi la datorie de Sfintele Sărbători Pascale pentru asigurarea ordinii publice. 

Pasageri tren gara feroviară поезд пасажиры ЖД-вокзал - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Calea Ferată, măsuri suplimentare de sărbătorile pascale

În perioada sărbătorilor de Paște, în scopul bunei desfăşurări a evenimentelor religioase care vor avea loc pe întreg teritoriul țării, poliția își va spori măsurile de asigurare a ordinii publice și supraveghere a circulației rutiere. Oamenii legii vor supraveghea comportamentul cetățenilor în preajma locaşelor, în stradă, pe traseu și în locurile de agrement.

Efective mărite din cadrul tuturor subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, dar și ai agențiilor de pază și organizațiilor obștești se vor afla în stradă în dispozitive mixte, precum şi în proximitatea locaşelor sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

Echipaje duble de patrulare pedestră și rutieră vor supraveghea și asigura securitatea circulației rutiere pe traseele țării pentru a preveni comiterea accidentelor rutiere și a altor ilegalități.  

 

Fluxul de știri
0