Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gestul pascal al ministrului Alexandru Jizdan

© MAIAlexandru Jizdan la școala pentru copii hipoacuzici din Hîrbovăț
Alexandru Jizdan la școala pentru copii hipoacuzici din Hîrbovăț - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul moldovean al Afacerilor Interne a vizitat o școală specială, pe care MAI o patronează din 2009. Demnitarul a adus daruri din partea ministerului și din partea unui partener al acestuia.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. În Vinerea Mare, ministrul de Interne, Alexandru Jizdan a vizitat copiii şcolii-internat de hipoacuzici din satul Hîrbovăţ, raionul Călărași. El a promis că va avea grijă să contribuie în permanență la soluționarea problemelor instituției.

Paștele - Sputnik Moldova
Paștele - cea mai importantă sărbătoare a creștinătății

Serviciul de presă al MAI precizează că instituția are grijă să felicite anual copiii din această instituție, aducându-le daruri și cuvinte de felicitare.

Ministerului Afacerilor Interne, a mai precizat sursa, patronează această şcoală internat începând cu anul 2009.

”Vom identifica toate posibilitățile de soluționare a problemelor acestor copii și îmi exprim recunoștința față de corpul didactic pentru grija și atenția zilnică care le oferă acestor copii minunați”, a subliniat Alexandru Jizdan.

În acest an copiii respective au din partea ministerului dulciuri, produse de birotică și un calculator. De asemenea, un partener de telefonie mobile al MAI a oferit școlii baterii pentru aparatele auditive ale copiilor.

Fluxul de știri
0