Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Divorţ în familia Băsescu

© Sputnik / Rodion Procaобручальные кольца inele verighete
обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Elena Băsescu, fiica cea mai mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, este pe cale de a divorţa.

CHIŞINĂU, 28 apr – Sputnik. Fiica cea mică a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, Elena este pe  cale de a divorţa.

Potrivit presei române, Elena şi soţul său Bogdan, nu se mai înţeleg. Tensiunea între cei doi ar dura de ceva vreme, iar după cea de-a doua naştere a Elenei, neînţelegerile dintre cei doi soţi s-au amplificat.

Mai mulţi apropiaţi ai cuplului susţin că sfârşitul mariajului e aproape.

„Încă de la începuturile lor a fost o relaţie în care “Găina” a cântat exclusiv. Un Traian Băsescu, deghizat în femeie: extrem de autoritară, înfiptă, vicleană, fără stat la discuţii, caracter care l-a subjugat instant pe Syda, care a devenit treptat redus de la funcţiile sale de bărbat, cap de familie”, scrie presa de la Bucureşti. 

Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Traian Băsescu va fi verificat de SIS-ul Moldovei

Cei doi sunt împreună de şapte ani. S-au căsătorit în 2012, un an mai târziu s-a născut fiica lor Sofia Anais (3 ani), iar anul trecut în ianuarie, EBA şi Syda au devenit părinţii unui băieţel pe nume Traian.

Fiica cea mare a lui Băsescu, de asemenea, a trecut printr-un divorţ. Ioana a fost căsătorită timp de trei ani cu solistul formaţiei Proconsul, de care a divorţat, iar în 2014 s-a căsătorit cu un avocat din Bucureşti.

Fluxul de știri
0