Apa din robinete, sarea, zahărul... au dus la explozia cancerului. Recomandări

© Sputnik / Miroslav RotariRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
În România sunt aproximativ 480.000 de bolnavi de cancer. Singura cauză a bolii este alimentația greșită: consumul de zahăr alb, sare, carne procesată și făină albă nu este recomandat pentru sănătate.

BUCUREŞTI, 26 apr — Sputnik. Cancerul a apărut odată cu evoluția industriei alimentare, multe dintre aceste boli ar fi putut să fie evitate, a declarat doctoral Pavel Chirilă, informează Vocea Transilvaniei.

Aproximativ 480.000 de cazuri de cancer sunt în România. Când mâncarea era naturală şi chimizarea fie prin procesare, fie prin pesticide artificiale, nu exista, cazurile de cancer practic nu existau. Specialiștii au legat astfel evoluția agriculturii industriale de necruțătoarea boală, identificând cinci greșeli de alimentație.

Hôpital - Sputnik Moldova
În Uniunea Europeană, unu din patru decese este cauzat de cancer

Apariția zaharului alb în 1830 a deviat alimentația normală a omului. Omul mânca poliglucide. Mierea conține 3,4 % zaharoză, adică mai puțină decât zahărul.

Făina albă este alt aliment cancerigen. Mineralele și fibrele sunt aproape inexistente în făina albă.

Descoperirea îngrășămintelor chimice a schimbat radical sănătatea atâta a plantelor, cât și a omului, dar și a mediului înconjurător. În ultimii 40-50 de ani de folosire a îngrășămintelor chimice imunitatea plantelor a scăzut vertiginos, iar acestea nu mai sunt în stare să se apere de insecte. Asta a dus la invenția insecticidelor.

Astfel au apărut organismele modificate genetic. Motivația pseudo-științifică este că aceste organisme rezistă mai mult în fața insectelor. Dar de ce a fost însă distrusă imunitatea plantelor prin îngrășăminte chimice? Pentru maximizarea profitului.

În 1960 s-au inventat E-urile în alimentație pentru ameliorarea calității organorectice.

Doctorii au făcut mai multe recomandări pentru prevenirea cancerului:

Evitarea apei cu clor. În Romania se pune o cantitate mai mare de clor în apă decât este normal, iar acest lucru favorizează apariția cancerului de rect. Recomandarea ar fi consumul de apă curată, pură, de izvor de la adâncimea de 50 metri.

Evitarea cărnii procesate: șuncă, salam, parizer. Conțin nitriți și nitrați. Ele produc în corpul omului Ph acid, se transformă în nitrosamine şi provoacă cancer.

Evitarea zahărul. În SUA se consumă anual 55 de kg de zahăr pe cap de locuitor, în România în jur de 33 kg. Zahărul stimulează secreția de insulină și distruge flora intestinală. Fără floră intestinală, cancerul se dezvoltă în corp. Zahărul modifică instinctul alimentar.

Eliminarea produsele care conţin E-uri

Benzoatul de sodiu există doar în România şi în câteva țări din Est. Este cancerigen. În țările europene a fost interzisă folosirea acestei substanțe în alimente.

Aspartamul se găsește în guma de mestecat şi în unele băuturi carbogazoase și sucuri. Generează 99 de boli.

Sarea iodată există doar în Estul Europei. Iodul din sare produce cancer.

Carnea lasă în urma ei un Ph puternic acid. În plus, industria alimentară tratează păsările şi animalele cu hormoni de creștere, iar cancerul este de fapt o creștere anarhică a celulelor. Salamurile conțin 60 % carne (în cel mai bun caz) și 40% substanțe chimice.

Fluxul de știri
0