Încă un ministru din Guvernul Cioloș a demisionat. Iată motivul

© Photo : Guvernul RomânieiDacian Cioloș
Dacian Cioloș - Sputnik Moldova
Abonare
Demisia ministrului Fondurilor Europene a fost cerută chiar de premierul Dacian Cioloş.

CHIŞINĂU, 25 apr — Sputnik. Ministrul Fondurilor Europene din România, Aura Răducu, şi-a anunţat luni demisia. Demisia a fost solicitată de şeful Cabinetului de Miniştri, care şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu activitatea demnitarului.

Informaţia respectivă a fost făcută publică de ministrul demisionar în cadrul unui comunicat.

Рабочие место - Sputnik Moldova
Primul ministru din Guvernul României care şi-a dat demisia

"La solicitarea domnului prim-ministru, îmi depun demisia din funcţia de ministru al fondurilor europene.

Am acceptat să fac parte din această echipă guvernamentală cu gândul că voi reuşi să introduc o nouă abordare şi un nou tip de management în acest important domeniu al fondurilor europene", a explicat Aura Răducu.

Ministrul regretă că nu a avut şansa să ducă la bun sfârşit acţiunile propuse, precizând că rămâne în continuare un susţinător al politicii de coeziune, al principiilor europene şi al utilizării cât mai eficiente şi profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economică şi socială a ţării

"Totuşi, având în vedere nemulţumirile domnului prim-ministru legate de obiectivele pe termen scurt privind activitatea mea, la cererea domniei sale, îmi depun demisia din funcţia de ministru al fondurilor europene", a precizat Răducanu.

Este deja a doua demisie în Guvernul Cioloş, după ce Ana Costea a plecat recent de la Ministerul Muncii, din cauza unor neînțelegeri legate de ordonanța cu privire la salariile bugetarilor.

Fluxul de știri
0